Untitled Document

Milyen a "régi-új" videoklip?
Király

Elmegy
Gáz

Szavazás állása

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
A következő koncert: Debrecen, Kaptár Klub
2018. április 27.
Addig már csak 6 nap van hátra!

HÍREK

26th February 2011

Zenekari hírek: Újabb világrekord!

Küldő: Admin Dátum: 2011-02-26 16:57:22 CET

Ahogy már az utóbbi két koncerten láthattátok, a basszusgitáros poszton egy „új” arc, Samu vezér tépdesi a húrokat. Korábban már néhány évig, a dobok mellett tolta a zenekar szekerét az animal metal rögös útjain, ami kapóra is jött neki, mert mindössze, az első soron következő koncert napjával együtt nem egészen négy nap állt a rendelkezésére, hogy 22 dalt kifogástalanul a magáévá tegyen. Egyetlen egy közös próbát tartottunk egy rövidke kis kocsmázással összekötve, hogy mégis oldottabb legyen a mutatvány, aztán irány a színpad, ahol minden eldőlt, természetesen megint csak a zenekar javára. Ezzel egy újabb világcsúcsot állított be a csapat, pontosabban Samu vezér! Talán végre mindenki számára világossá válik, hogy mi nem viccelünk. Nálunk még igenis teremnek nem mindennapi hősök!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


24th December 2010

Ünnepi hírek: Boldog Karácsonyt!

Küldő: Admin Dátum: 2010-12-24 22:52:12 CET

Köszönjük neked a 2010-es évet és mindazoknak, akik kitartottak a zenekar mellett, úgy a koncertlátogatóknak, mint azoknak akikhez egyéb úton ért el a zenénk! Abban a reményben kívánunk Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt, hogy a heavy metallal együtt a hit, a remény és a szeretet lesz az állandó vendéged 2011-ben is!

Fogadjátok szeretettel legújabb klipünket:

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


21st November 2010

Admin hírek: Frissült a weblap!

Küldő: Admin Dátum: 2010-11-21 23:48:42 CET

Frissítettük a weblapot. Felkerült a Diktátorockhoz néhány személyes infó, valamint bekerült az új "Balladák" lemez az albumok közzé és végre a "7 Vezér" klip is elérhető az oldalon. Ime:

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


2nd November 2010

Zenekari hírek: Novembertől a boltokban a Diktátor Balladák!

Küldő: Admin Dátum: 2010-11-02 18:48:50 CETMint ahogyan már korábban is jeleztük, a Rockinform CD mellékleteként a Diktátor Balladák című lemezünk fogja színesebbé tenni a novemberi számot. Ez egy válogatás az eddig kiadott lírai szerzeményeinkből, a legújabbaktól a legrégebbiekig. Nagyon ultramodern hangzást éppen ezért ne várjatok, nem is az volt ezzel a kiadvánnyal a célunk, hanem amennyire csak lehetett, igyekeztünk megőrizni az eredeti és akkori elképzeléseinket, melyek kapcsán megszülettek ezek a dalok. A koncertjeinken nyilván már máshogyan, modernebbül, vagy éppen egyszerűbben szólalnak meg az itt kiadott szerzemények, hiszen az évek múltával mi is átértékeltünk magunkban egyet, s mást. Közben a környezetünk is megváltozott, bár sokszor nem éppen az előnyére, de úgy gondoljuk, hogy mindezek ellenére ez a kiadvány is tartalmaz időszerű üzeneteket és nyújthat talán maradandó, személyesebb élményeket is nektek, vagy csak neked.
Ezek után hogyan is ajánlhatnánk ezt máshogyan mint, hogy: csak most és csak neked!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


12th October 2010

Zenekari hírek: Elzavartak bennünket a Balmazújvárosi Kísértet Kastélyból

Küldő: Admin Dátum: 2010-10-12 10:09:54 CEST

A legsötétebb Kádárrezsimbe illő eseménnyel gazdagodott 2010. október 10.-én a kora délutáni órákban a Diktátor zenekar élménytára! A kisváros illetékeseivel történt előzetes egyeztetések után délelőtt 11 órakor a zenekar és a stáb összegyűltünk és megkezdtük a legújabb, „Szükségem van a kezedre” című klipünk forgatását a központban leledző, híres-nevezetes, bár számunkra most már inkább hírhedt, Kísértet Kastélyban. A forgatás csúcspontján hangos dörömbölések és füttyölések közepette meg is jelentek a „kísértetek”, majd rémálomba illő, hosszas huzavona után, a mélység fejedelme általuk megüzente, hogy szedjük a sátorfánkat és azonnal hagyjuk el a Kastélyt, mert az életveszélyes! Ezúton szeretnénk megosztani a véleményünket veled, kedves, nyájas olvasó: IGEN, ITT ÉLNI NEM LEHET, VESZÉLYBEN VAN AZ ÉLETÜNK!
Köszönjük a szíves figyelmeztetést!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0