Untitled Document Milyen a "régi-új" videoklip?

Király
1378 szavazat


61 szavazat

Elmegy
11 szavazat

Gáz
16 szavazat

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2018. 2. 24, szombat, Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.
A következő koncert: Budapest, S8 Underground Club
2018. március 15.
Addig már csak 19 nap van hátra!

HÍREK

2nd November 2010

Zenekari hírek: Novembertől a boltokban a Diktátor Balladák!

Küldő: Admin Dátum: 2010-11-02 18:48:50 CETMint ahogyan már korábban is jeleztük, a Rockinform CD mellékleteként a Diktátor Balladák című lemezünk fogja színesebbé tenni a novemberi számot. Ez egy válogatás az eddig kiadott lírai szerzeményeinkből, a legújabbaktól a legrégebbiekig. Nagyon ultramodern hangzást éppen ezért ne várjatok, nem is az volt ezzel a kiadvánnyal a célunk, hanem amennyire csak lehetett, igyekeztünk megőrizni az eredeti és akkori elképzeléseinket, melyek kapcsán megszülettek ezek a dalok. A koncertjeinken nyilván már máshogyan, modernebbül, vagy éppen egyszerűbben szólalnak meg az itt kiadott szerzemények, hiszen az évek múltával mi is átértékeltünk magunkban egyet, s mást. Közben a környezetünk is megváltozott, bár sokszor nem éppen az előnyére, de úgy gondoljuk, hogy mindezek ellenére ez a kiadvány is tartalmaz időszerű üzeneteket és nyújthat talán maradandó, személyesebb élményeket is nektek, vagy csak neked.
Ezek után hogyan is ajánlhatnánk ezt máshogyan mint, hogy: csak most és csak neked!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


12th October 2010

Zenekari hírek: Elzavartak bennünket a Balmazújvárosi Kísértet Kastélyból

Küldő: Admin Dátum: 2010-10-12 10:09:54 CEST

A legsötétebb Kádárrezsimbe illő eseménnyel gazdagodott 2010. október 10.-én a kora délutáni órákban a Diktátor zenekar élménytára! A kisváros illetékeseivel történt előzetes egyeztetések után délelőtt 11 órakor a zenekar és a stáb összegyűltünk és megkezdtük a legújabb, „Szükségem van a kezedre” című klipünk forgatását a központban leledző, híres-nevezetes, bár számunkra most már inkább hírhedt, Kísértet Kastélyban. A forgatás csúcspontján hangos dörömbölések és füttyölések közepette meg is jelentek a „kísértetek”, majd rémálomba illő, hosszas huzavona után, a mélység fejedelme általuk megüzente, hogy szedjük a sátorfánkat és azonnal hagyjuk el a Kastélyt, mert az életveszélyes! Ezúton szeretnénk megosztani a véleményünket veled, kedves, nyájas olvasó: IGEN, ITT ÉLNI NEM LEHET, VESZÉLYBEN VAN AZ ÉLETÜNK!
Köszönjük a szíves figyelmeztetést!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


27th September 2010

Zenekari hírek: Megújultunk!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:38:44 CEST

Megújult a web-oldal! Naná, hogy megújult! Hála Attis barátunknak, amit ezúton is köszönünk neki! Lehet szavazni, irka-firkálni, fikázni és véleményt mondani, egyszóval: teljes a demokrácia! Október 11.ére elkészült a 7 vezér klip, ami szintén Attis, valamint Oszi kétkezi munkáját dicséri, de ezt csak kb. 3 hét múlva láthatjátok, mivel akkor fog megjelenni a Rockinform mellékleteként a Diktátor Balladák című „új” albumunk menüjében, bónuszvideoklipként. Természetesen az újság megjelenésével egy időben ide, a web-oldalunkra is felkerül majd. A Diktátor Balladákról elöljáróban csak annyit, hogy nagyrészt a húsz évvel ezelőtti, romantikus érzelmű dalaink kicsit kikozmetikázott gyűjteményéből áll, ahol nyilván nem az volt a cél, hogy maradéktalanul kövessék a mai kor igényeit, hanem ezzel szeretnénk felzárkóztatni az új generációt, valamint emléket állítani a régieknek!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Köszönet Nektek!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:19:28 CEST

Sziasztok, itt a Vezér! Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak a részvételt, akik eljöttek a Lovardában megrendezett segélykoncertre, úgy a közönségnek, mint a résztvevő zenekaroknak! Külön köszönöm Lórinak és a P.Mobil legénységének azt a nemes honfitársi gesztust, hogy felvállalták jó néhány debreceni rockzenekar tenni akarását egy jó ügy érdekében, amelyet Ők is magukénak vallanak, valamint az általuk nyújtott zenei élményt, amely szintén nem volt semmi! Külön köszönet az RNR Médiának a 100.000 ft-os támogatásáért, melyet szintén közösen vihettünk el Edelénybe! Külön köszönet azoknak is akik mindehhez önzetlenül biztosították a lehetőséget és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül kivették részüket az előkészítő munkálatokból! Most én mondom nektek: szép volt lányok és fiúk!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Szóljon a rock az árvízkárosultakért!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:18:43 CEST

12 debreceni, valamint a legendás P.Mobil zenekar példaértékű segélykoncertet fog adni az árvízkárosultak megsegítésére 2010. július 2.-án Debrecenben, a Lovardában. A zenekarok képviselőiből alakult küldöttség az adományokat és a bevétel teljes összegét a koncert másnapján, szombaton fogják személyesen Edelénybe elvinni és ott átadni Molnár Oszkár polgármester úrnak, illetve az illetékeseknek, akik gondoskodnak arról, hogy az összemuzsikált összeg a legmegfelelőbb helyre kerülhessen.

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0