Untitled Document

Milyen a "régi-új" videoklip?
Király

Elmegy
Gáz

Szavazás állása

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2017. 9. 26, kedd, Jusztina napja van.
Holnap Adalbert napja lesz.
A következő koncert: Hajdúnánás, Termálfürdő, Moto-Rock Week-End
2017. augusztus 26.
A jelölt időpont már elmúlt!

HÍREK

27th September 2010

Zenekari hírek: Szóljon a rock az árvízkárosultakért!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:18:43 CEST

12 debreceni, valamint a legendás P.Mobil zenekar példaértékű segélykoncertet fog adni az árvízkárosultak megsegítésére 2010. július 2.-án Debrecenben, a Lovardában. A zenekarok képviselőiből alakult küldöttség az adományokat és a bevétel teljes összegét a koncert másnapján, szombaton fogják személyesen Edelénybe elvinni és ott átadni Molnár Oszkár polgármester úrnak, illetve az illetékeseknek, akik gondoskodnak arról, hogy az összemuzsikált összeg a legmegfelelőbb helyre kerülhessen.

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Kövér Laci - az új dobos!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-27 00:16:38 CEST

Sziasztok, itt a Vezér! Bizony egy kicsit el lettetek hanyagolva az utóbbi időben, amit most pótolni szeretnék! Volt néhány buli, amiket egyedül illetve a gépekkel nyomtam le, miközben összekalapáltuk a dolgokat Kövér Lacival, az új dobosunkkal. A hajdúböszörményi koncertet már vele csináltuk és úgy vettem észre, hogy velünk együtt a közönség is a szívébe zárta Őt. Sajna a 7 vezéres klip még nem készült el és itt külön szeretnék bocsánatot kérni a klipen szereplő táncosoktól!!! A helyzet az, hogy vagy esett az eső, vagy mi nem értünk rá ahhoz, hogy felvegyük a lovas-méneses képeket és most csúszik a történet. Előre is köszi a türelmeteket! Közben készülnek az új dalok is, ahol 3 dalnak a szövegét az általatok beküldött verses alkotásokból fabrikáltuk össze. Ezzel kapcsolatban köszi a bizalmatokat, reméljük nem fogtok csalódni bennünk! Dolgozunk ezerrel és várunk benneteket az éppen aktuális koncertekre! Addig is egy szót mondok: Heavy Metal!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


26th September 2010

Zenekari hírek: ARANYLEMEZESEK LETTÜNK!

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:04:20 CEST


Köszönjük Neked, hogy a "7 vezér" megvásárlásával hozzájárultál ahhoz, hogy az ARANYLEMEZ legyen!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


Zenekari hírek: Dobos nélkül....

Küldő: Admin Dátum: 2010-09-26 17:02:28 CEST

Üdv mindenkinek, itt a Vezér! Mélységes sajnálattal kívánom tudatni mindenkivel, hogy 2010 január 1.-től nincs hivatalos dobosa a Diktátor zenekarnak, illetve közös megegyezéssel megváltunk Gézukától! Itt szeretném még egyszer megköszönni neki az eddigi tevékenységét, mert akárhogy is van, azért mégiscsak készségesen tolta, húzta ezen rövid idő alatt a banda szekerét! KÖSZÍÍÍ!!!!! A januári bulikat még időben visszamondtuk, illetve más időkre tettük azokat. Jelenleg még tart a válogatás a dobos poszton, de mindaddig, amíg nem fog megerősödni a helyén az új kolléga én, Derzsi Vezér egyedül fogok menni a csatákba a teremtő szent akaratából kifolyólag és a gépezeteim segítségével! Tehát a harcnak nincs vége, reszkessetek nyavalyások!!!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


29th November 2009

Zenekari hírek: Dalszöveg író verseny

Küldő: Admin Dátum: 2009-11-29 23:20:16 CET

Hahó mindenkinek! Most már újra fitt és egészséges az egész zenekar és nyomjuk az őszi kis bulikat! Külön köszönet mindazoknak akik eddig kitartottak és megtiszteltek jelenlétükkel bennünket! Igazán jó érzés volt látni az ismerős arcokat a koncerteken és innen szeretnénk bátorítani az új "diktátorosokat": jó, hogy eljöttetek! Gézuka tovább erősödött a helyén és a hangszerén, a régi nagy elődöket megszégyenítő hittel és rutinnal hozza a ritmust és tolja a banda szekerét. Még alig terjedtek el az új dalok a köreitekben, mi azért nem tétlenkedünk, írjuk az új melódiákat a tizedik CD-nkre. Itt szeretnénk bejelenteni, mivel szerintünk eléggé keveset írka-firkáltatok a vendégkönyvbe a Hét vezér című anyagunkról, ezért most egy SZÖVEG ÍRÓ VERSENY-t hirdetünk meg köreitekben, nem mintha nem tudnánk mit és miről írni, mert ugye köztudottan igen termékenyek és termelékenyek vagyunk, hanem ezt azért tesszük, hogy a rejtőzködő és rejtett, valamint az elnyomott és meg nem értett tehetségek is a felszínre kerülhessenek! Nálunk ugyanis tökéletes demokrácia van és még senkit sem börtönöztettünk be azért, mert esetleg véletlenül valamilyen más zenekar koncertjére tévedett be. (Éppen elég büntetés volt az neki!) Nos, akkor hát rajta, csak bátran, csak bátran, eresszétek el nyugodtan a fantáziátokat, mi sem fogunk pihenni a babérjainkon, várjuk az igazi remekműveket! Heavyke!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 2