Untitled Document

Milyen a "régi-új" videoklip?
Király

Elmegy
Gáz

Szavazás állása

Untitled Document

A DIKTÁTOR
ÉLETMŰ
MEGÉRKEZETT!


Az eddig kiadott
11
lemez, bónusz
dalokkal kibővítve,
+ 2 cd box
gyűjteményes válogatás
(3 db cd egy dobozban)
Keresd a boltokban,
vagy rendeld meg a
Webshopban

 

Ma 2017. 11. 23, csütörtök, Kelemen napja van.
Holnap Emma napja lesz.
A következő koncert: Békéscsaba, Narancs Rock Cafe
2017. december 9.
Addig már csak 16 nap van hátra!

HÍREK

9th November 2011

Admin hírek: Folytatódnak a felvételek

Küldő: Admin Dátum: 2011-11-09 18:51:57 CET

Örömmel értesítünk, hogy végre folytatódik az új lemezünk felvétele, amely a sorban a tizenkettedik lesz! A dobok már rég készen vannak, a mellékelt képen pedig éppen Samu vezér, a rettenetes basszer egyeztet Kovács Pati Zolival a hangkeverés felülmúlhatatlan aranykoszorús mestermérnökével. Türelem, türelem!

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


5th October 2011

Zenekari hírek: Régi-új videoklip

Küldő: Admin Dátum: 2011-10-05 08:24:43 CEST

Üdv mindenkinek!
Ahogy már korábban ígértük, megidéztük a múltat. Előkotortunk egy videoklipet a 90'-es évekből és a dalt is műsorunkra tűztük. Íme:
http:

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


12th August 2011

Zenekari hírek: Budapest meghódítása

Küldő: Admin Dátum: 2011-08-12 09:53:58 CEST

Teljes cikk >>

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


2nd August 2011

Admin hírek: Az új Diktátor lemez felvétele

Küldő: Admin Dátum: 2011-08-02 10:27:39 CEST

Üdv mindenkinek!
A demó felvételek elkészítése és alapos kielemzése után végre elkezdődhetett az új Diktátor lemez tényleges felvétele is! A dobok jelentős részét Németországban, Heiko Seiberth hangstúdiójában, Kovac Ritchie barátunk dobolta fel, de mellette Laci vezér is igencsak kivette részét a munkálatokból. A rögzítésre kerülő 12 dal beérett szerzeménynek számít, az elmúlt években egyiket-másikat a koncertjeinken is játszottuk és az a szűkebb rajongói táboron belül máris sláger lett. Mindezek mellett gőzerővel készülünk a budapesti koncertünkre, amely szeptember 3.-án, szombaton, a népszerű Crazy Mama Music Pub-ban kerül megrendezésre és ahová mindenkit sok szeretettel várunk! Teljes cikk >>

Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0


7th June 2011

Admin hírek: Elkészült a Nem mehetek el videó klipje!

Küldő: Admin Dátum: 2011-06-07 10:26:22 CEST

-A Nem mehetek el című ballada 30 évvel ezelőtt született és már a Diktátor zenekar alapjait képező Week-end zenekarnak is szerényen-büszkén lengedezett a zászlaján. Azt már igazán nem lehet tudni, hogy mikor és hol hangzott el legelőször, ami nyilván abból is adódik, hogy ahogyan napjainkban, a médiák nem éppen tárt karokkal várták a rock hiteles zászlóvivőit.
-A dal éppen erről a földhöz kötöttségről tesz hitvallást, annak minden tragédiájával és szépségével együtt, hitelesen, őszintén és természetes egyszerűséggel, ahogyan a magyar népdalok is építkeznek.
-Az, hogy éppen harminc év kellett ahhoz, hogy egy videó klip készülhessen a dalhoz, nem véletlen, hiszen napjainkra az az életérzés amelyben megfogant, egy egész nemzet, vagy akár nemzetek tragédiájává vált, súlyos mondanivalója talán éppen most a legaktuálisabb.
-Ahogyan a dal utat mutat, mi is rendületlenül megyünk előre, hétköznapi értelemben: tesszük a dolgainkat. Jelenleg a legújabb albumunk felvételei folynak "Ez itt a mi hazánk" címmel, amiből következtetni lehet, hogy egyáltalán nem tértünk le a számunkra kijelölt útról, az elmúlt negyedévszázad alatt a hitünk nem rendült meg, sőt: még inkább fényesebbé csiszolódott!
-Folyamatosan toljuk a hétvégi koncerteket, melyek időpontjai a zenekar honlapján lekövethetőek, annak ellenére, hogy napjainkban szinte mindenkinek nehezebb a dolga éppen a mindennapok gondjai miatt, -mi nem mehetünk el!


Tetszett a cikk? Küldd el ismerősödnek! :: Hozzászólások 0